Fritidsmessen i Vordingborg

19.-20. februar 2022

SE program

GRATIS ENTRÉ

Fritidsmessen Vordingborg

Nu slår vi dørene op for 14. gang, hvor mere end 125 udstillere byder de mange besøgende hjertelig velkommen til to hyggelige og inspirerende messedage. I 2020 besøgte ca. 13.000 messen. Du kan lade dig friste af masser af gode tilbud, ny viden og idéer og blive inspireret til både mode, livsstil, fritid, bolig, energi, delikatesser og wellness.

Messen åbnes officielt lørdag, den 19. februar 2022, hvor en endnu hemmelig person, sammen med Messebamsen, vil klippe den røde snor og ønske de mange besøgende velkommen til den 14. udgave af Fritidsmessen i Vordingborg. Traditionen tro spiller Prins Jørgens Garde også ved åbningen, og de går deres musikmarch gennem hele messeområdet.

Man kan bruge mange timer på Fritidsmessen i Vordingborg, og det er derfor selvfølgelig også muligt at købe noget at spise og drikke. KFUM Spejderne Vordingborg står klar i caféen, hvor de sælger kaffe, kage, øl og vand, lækre sandwich og de meget populære flæskestegsburgere.

14 dage før messestart offentliggøres udstillerlisten.

Praktisk information

Sted
VU Hallen
Chr. Richardtsvej 45
4760 Vordingborg

Dato
Lørdag, den 19. februar 2022
Søndag, den 20. februar 2022

Tid
Begge dage kl. 10.00 – 16.00

SE program

Underholdning

Udover mange gode tilbud er der også en masse god underholdning. Traditionen tro underholder Vordingborgs egen kendte Dansktop-duo, Butterflies, med god musik på stand 82. I teatersalen og i forhallen er der masser af forskelligartet underholdning med både opvisninger, bands, danseshow og meget andet.

Konkurrence

Vind præmier for mere end 25.000 kr. i vores store messekonkurrence

Hent dit lod til messekonkurrencen på en af vores mange stande, og deltag i lodtrækningen om fine præmier hver time både lørdag og søndag. Du kan kun være med én gang pr. time, men du kan deltage alle timer med et nyt lod hver time. Standene må kun udlevere 1 lod ad gangen til hver person.

Lodderne afleveres i de opstillede konkurrencekasser, og der trækkes en vinder hver time i messens åbningstid fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

Programmet for Fritidsmessen Vordingborg offentliggøres i slutningen af januar 2022.

Program

Lørdag, den 19. februar 2022

Program

Søndag, den 20. februar 2022

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Fritidsmessen Vordingborg

Se også vores andre Fritidsmesser med gratis entré i Nykøbing Falster og Nakskov. Du kan også se, hvordan du bliver udstiller på messerne.

Nykøbing Falster

12.- 13. marts 2022

se program

Nakskov

22.- 23. oktober 2022

se program

Vil du udstille på Fritidsmessen?

Få mere information og book din stand

Bliv udstiller

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Fritidsmessens nyhedsbrev og hold dig opdateret

Vil du modtage indhold som